Vriendelijk tarief


Met liefde en zorg voor de mens

Er voor iemand zijn in de laatste fase van zijn leven en dierbaren na het overlijden helpen om het licht weer in het leven te zien geven mij voldoening. Ik combineer deze dienstverlening met mijn HR-bureau waar ik afdelingen en individuen coach en train op leiderschap. Mijn bestaan is van levens- en afscheidsbegeleiding niet  afhankelijk, maar het geeft wel een verdieping aan mijn leven. Daarom hanteer ik het vriendelijke uurtarief van € 62,50. Ik werk landelijk, voor reiskosten breng ik € 0,23 per km en reistijdvergoeding (boven 1 uur reistijd vanaf Arnhem) in rekening.

Verzekering
Heb je een uitvaartverzekering dan kun je in veel gevallen de rekening voor afscheidsbegeleiding indienen bij de verzekeringsmaatschappij. De kosten worden vergoed vanuit de post ‘vrij besteedbare ruimte’. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden van je uitvaartverzekering.

Altijd bereikbaar
Ik ben 24 uur per dag bereikbaar op elke dag van de week. Mocht het nodig zijn, dus ook ’s nachts en in het weekend. Ik maak mijn agenda volledig voor je vrij wanneer dat wenselijk is.

Afscheidbegeleider Meeuwes Muskee
Met liefde en zorg voor de mens

© Meeuwes Muskee 2017 | Webdesign by Maatwerk24 | Teksten: Qordaat Communicatie